HTML

halimi blogja

Ez a blog magamról, gondolataimról, mindennapjaimról szól.

Friss topikok

  • bozs: Szia halimi! Ha legközelebb csapatépítésre kerül a sor nálatok, nézzetek szét nálunk is: csapatep... (2011.07.04. 20:14) Céges csapatépítés
  • halimi: @Anak: Hát igen, a nyelvvizsga még hátra van, úgyhogy nem fogok unatkozni a nyáron. Mihez fogok m... (2009.06.17. 20:01) Sikeres diplomavédés

Linkblog

Céges szülinap

2009.06.21. 11:10 halimi

Kilenc éves a BalaBit IT Security Kft. Pénteken volt megtartva a cég szülinapi party-ja. Délelött össznépi meeting volt, az ilyenkor szokásos céges értékelés. Ezután ebédszünet következett, ezalatt kivetítőn lehetett nézni a csapatépítésről készült videókat. Ezt követően egy újabb előadás következett. Ez egy kicsit elhúzódott, mert menet közben elég sok kérdés merült fel, és ezek néha vitákba kezdtek fajulni. De mivel már mindenki szomjazott a sörre, ezért sikerült a végére érni a dolgoknak.

Délután 3 körül elindultunk a helyszínre, a már szokásos Kamaraerdei Ifjúsági Parkba. Ez egy elég jó helyszín, elég sok szabadidős tevékenységet lehet itt csinálni. Szerencsére jó idő volt, ezt kihasználva csobbantunk a medencébe, és egy jót pancsoltunk. :) A pancsoláson kívűl lehetett focizni, ping-pongozni, tollasozni, íjászkodni és a bátrabbak felülhettek egy műbikára és rodeózhattak.

Az ilyenkor szokásos ingyen kaja-pia várt minket svédasztalos felszolgálásban. Emelett azért a bográcsolás sem maradt el, jó kis lecsó készült. Este nyolckor következett az ünnepi beszéd, szerencsére elég rövid volt, majd az est fénypontja a torta. Ezután beindult a buli. Sokak örömére volt karaoke. Ahogy telt az idő, mindenkinek egyre jobb hangulata lett, köszönhetően az ingyen piának. Jó hangulatban zajlottak a beszélgetések.

Éjjel 2 körül elindultam hazafele, ekkor még a társaság fele ott volt. Már kezdtem fáradni, meg hideg is volt, meg egy igen erős szélvihar keveredett. Szóval ismét egy jó buliba vehettem részt, nagyszerű emberekkel, egy remek csapat a miénk. Boldog szülinapot BalaBit!

Szólj hozzá!

Címkék: szülinap szórakozás buli balabit

A bejegyzés trackback címe:

https://halimi.blog.hu/api/trackback/id/tr141198379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása