HTML

halimi blogja

Ez a blog magamról, gondolataimról, mindennapjaimról szól.

Friss topikok

  • bozs: Szia halimi! Ha legközelebb csapatépítésre kerül a sor nálatok, nézzetek szét nálunk is: csapatep... (2011.07.04. 20:14) Céges csapatépítés
  • halimi: @Anak: Hát igen, a nyelvvizsga még hátra van, úgyhogy nem fogok unatkozni a nyáron. Mihez fogok m... (2009.06.17. 20:01) Sikeres diplomavédés

Linkblog

Ismét öregebb lettem egy évvel

2009.01.07. 23:41 halimi

Megint eltelt egy év, megint idősebb lettem. Furcsa belegondolni, hogy már 27 vagyok. Bár már kopaszodom, őszülök, szóval öregszem. :)

Érdekes, hogy amikor visszagondol az ember, akkor mindig úgy érzékeli, hogy milyen gyorsan telik az idő, amikor meg előre tekint akkor meg olyan lassan (sose lesz már vége a vizsgaidőszaknak :) ).

Elég húzós év volt, suli, meló, nem sokat pihentem, úgyhogy jól esett karácsonykor ez a kis pihenő, csak olyan hamar vége lett. :) Nehéz visszarázódni a dolgos mindennapokba, de muszáj. Azt hiszem ez az év is elég húzós lesz.

Végre voltunk tegnap, tegnapelött konditerembe gyurni egy kicsit, jól esett. Sajnos decemberben nem nagyon tudtunk lemenni, meg is lett az eredménye, elszoktunk teljesen, úgyhogy most elég rendesen izomlázam van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://halimi.blog.hu/api/trackback/id/tr52864583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása