HTML

halimi blogja

Ez a blog magamról, gondolataimról, mindennapjaimról szól.

Friss topikok

  • bozs: Szia halimi! Ha legközelebb csapatépítésre kerül a sor nálatok, nézzetek szét nálunk is: csapatep... (2011.07.04. 20:14) Céges csapatépítés
  • halimi: @Anak: Hát igen, a nyelvvizsga még hátra van, úgyhogy nem fogok unatkozni a nyáron. Mihez fogok m... (2009.06.17. 20:01) Sikeres diplomavédés

Linkblog

Havazás

2009.02.17. 14:51 halimi

Szinte egész télen nem esett a hó, erre most február közepén nekiáll és már több mint egy napja folyamatosan esik, és valamennyi meg is maradt belőle. Ez egyrészről jó, mert legalább elmondhatjuk, hogy ezen a télen is esett azért a hó, meghát tényleg szép látvány, amikor minden fehér. Másrészről rossz mert lehet havat lapátolni, a közlekedésben teljes káosz alakul ki, bár ez úgytűnik hamar megoldódik, mert már most is olvad a hó. Ami a legrosszab az a hó olvadása, minden tiszta latyak, a felázott földek miatt minden tiszta sár lesz, ez ismét megnehezíti a közlekedést, de leginkább az emberek kedvét rontja a legjobban.

Én leginkább annak örülnék, ha már napsütéses, kellemes 15-20 fokos tavaszi idő lenne, de hát még tél van, és a tél velejárója a hideg és a havazás. Mondjuk még mindig jobb ha most esik mintha most tavaszi idő lenne, és március közepén meg havazna.

Szólj hozzá!

Címkék: tél hideg

A bejegyzés trackback címe:

https://halimi.blog.hu/api/trackback/id/tr14948645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása