HTML

halimi blogja

Ez a blog magamról, gondolataimról, mindennapjaimról szól.

Friss topikok

  • bozs: Szia halimi! Ha legközelebb csapatépítésre kerül a sor nálatok, nézzetek szét nálunk is: csapatep... (2011.07.04. 20:14) Céges csapatépítés
  • halimi: @Anak: Hát igen, a nyelvvizsga még hátra van, úgyhogy nem fogok unatkozni a nyáron. Mihez fogok m... (2009.06.17. 20:01) Sikeres diplomavédés

Linkblog

Visegrádi bobozás

2009.04.14. 22:46 halimi

Húsvét hétfő délután barátaimmal elmentük Visegrádra bobozni. Ebéd után indultunk, persze volt egy kis várakozás mire sikerült összeszedni mindenkit. Elég sok autó volt az utakon, mindenki kihasználta a jó időt és a szabadnapot és ment valahova. Átvergődtünk Budapesten, majd Szentendrén, egy kicsit rallyztunk a hegyi utakon. :) A bobpályához vezető út szélén végig álltak az autók, így már sejtettük, hogy sokan lesznek. Nagynehezen találtunk parkolóhelyet. A pénztár elött nagyon hosszú sor volt és nagyon lassan haladt, ez egy kicsit elvette a kedvünket, főleg, hogy először azt hittük, hogy minden egyes csúszás után végig kell állni a sort. Aztán kiderült, hogy csak a pénztárig kell eljutni, utána már bent kell sorban állni a bobért. Miután több mint egy órát álltunk sorban úgy gondoltuk, hogy ki kell élvezni, hogy itt vagyunk, így egy 10-es jegyet vettünk.

Két féle bobpálya van az egyik a nyári bob, ami egy vályuban megy egy sima műanyag bobbal, amin nincs semmi biztonsági őv és elég kényelmetlen a háttámlája. A másik az alpesi bobpálya, ami egy sínen megy, és van rajta biztonsági őv, meg magas háttámlája van. Először nem tudtuk eldönteni melyik a jobb, de később a nyári bob nyerte el a tetszésünket, főleg, hogy elég gyorsan haladt a sor, míg a másiknál várakozni kellett. A nyári bobbal néha sikerült jó gyorsan menni, de azért volt egyszer-kétszer ütközés is, no meg egyszer a barátaimnak sikerült borúlniuk is. :) A másik pályán nehéz volt kifogni azt, hogy az ember elött üres legyen a pálya és jó gyorsan tudjon menni.

Este 7 körülre fogyott el a tiz alkalmunk, elvileg akkor zárt volna, de még a pénztár elött akkor is elég nagy sor állt. Vacsora gyanánt elfogyasztottunk egy bobburgert. ezután átsétáltunk a szomszédba megnézni a kötélpályát, de az zárva volt, így nem sokat láttunk belőle, majd egyszer talán azt is kipróbáljuk. Egy kicsit még győnyőrködtünk a tájba, majd visszasétáltunk a kocsihoz, aztán elindultunk hazafele. Egy kicsit rallyztunk a szerpentineken, jól felkavarodott mindenki gyomra. :) Majd Szentedrén egy kicsit álltunk a dugóba. Először az M0-ás fele akartunk jönni, de elég hosszú kocsisor ment arra, szóval maradt a budai rakpart. Egész jól tudtunk jönni, úgy fél kilenc körül haza is értünk. Jót szórakoztunk, kirándultunk, egyszóval jó volt.

Szólj hozzá!

Címkék: szórakozás bob kirándulás visegrád

A bejegyzés trackback címe:

https://halimi.blog.hu/api/trackback/id/tr151065616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása