HTML

halimi blogja

Ez a blog magamról, gondolataimról, mindennapjaimról szól.

Friss topikok

  • bozs: Szia halimi! Ha legközelebb csapatépítésre kerül a sor nálatok, nézzetek szét nálunk is: csapatep... (2011.07.04. 20:14) Céges csapatépítés
  • halimi: @Anak: Hát igen, a nyelvvizsga még hátra van, úgyhogy nem fogok unatkozni a nyáron. Mihez fogok m... (2009.06.17. 20:01) Sikeres diplomavédés

Linkblog

Lost 5x03

2009.02.02. 13:56 halimi

Már megint egy nagyon komoly rész volt, muszáj vagyok írni róla pár szót. Az elején érdekes volt, hogy Desmond-nak gyereke született, főleg hogy a következő pillanatban már vagy 3 éves a gyerek. Ezeket az időugrásokat néha elég nehéz követni, hogy most akkor mi van?, hol is járunk? Meg az is jó volt, hogy Desmond a szigetről beszélt a fiának, közben Angliáról beszélt.

A szigeten való időugrálás is egyre érdekesebb, de ettől lesz igazán izgalmas. Visszakerültek az 50-es évekbe, és ismét megtudhattunk pár dolgot. Widmore ott volt a szigeten, a szőke katonacsaj valószínűleg Faraday anyja (bár ezt csak feltételezni lehet), és azért emlékeztette őt valakire, de ami a legjobb volt, amikor Locke talákozik Richard-al, és mondja neki, hogy én vagyok a vezetőd. Locke visszaadja az iránytűt Richard-nak, hogy ezt tőled kaptam, persze Richard nem emlékszik semmire, hiszen még meg sem történt. Locke, hogy igazát bizonyítsa mondja neki, hogy 2 év múlva fog megszületni, és majd látogassa meg. Az előző évad valamelyik részében volt egy jelenet, amikor Richard meglátogatta a gyerek Locke-ot, hogy kiderítse hogy tényleg Locke-e a vezető. Kirakott az asztalra tárgyakat, köztük az íránytűt is, hogy válasszon közülük, de Locke végül egy kést választott.

Remélem a következő részek is ilyen érdekesek, izgalmasak lesznek.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat lost

A bejegyzés trackback címe:

https://halimi.blog.hu/api/trackback/id/tr73918101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása