HTML

halimi blogja

Ez a blog magamról, gondolataimról, mindennapjaimról szól.

Friss topikok

  • bozs: Szia halimi! Ha legközelebb csapatépítésre kerül a sor nálatok, nézzetek szét nálunk is: csapatep... (2011.07.04. 20:14) Céges csapatépítés
  • halimi: @Anak: Hát igen, a nyelvvizsga még hátra van, úgyhogy nem fogok unatkozni a nyáron. Mihez fogok m... (2009.06.17. 20:01) Sikeres diplomavédés

Linkblog

Lost 5. évad

2009.01.24. 15:12 halimi

Elég sokat kellett rá várni, de végre elkezdődött a Lost 5. évad. Az elmúlt hetekben napról napra jöttek a hirek, kisebb jelenetek az új részekből, és végül eljött a nap amikor leadták az első két részt az új évadból. Hiába figyeltem és tudtam mikor lesz a premier, mégis lemaradtam róla, és csak másnap tudtam meg, hogy már van új Lost. :)

Még jó, hogy volt egy kis visszatekintő az elején, olyan rég volt már a 4. évad vége, hogy már nem is emlékeztem mivel fejeződött be. Ugyebár azzal, hogy vissza akarnak menni a szigetre. Ez az évad is szokásosan kezdődik, valaki reggel felkel, feltesz valami zenét és végzi a reggelente szokásos dolgokat, majd kiderül, hogy ki is az a személy, és történik valami furcsa dolog. Amióta eljöttek a szigetről 3 év telt el, és ami ez alatt történt arról nem sokat tudtunk, de most végre megtudhatunk részleteket. Az első részben igen fontossá válik az időben ugrálás, ezáltal teljesen összezavarva a nézőt, hogy most akkor mi is van? A második rész már szokásosabb rész volt, középontban egy ember (Hugo), és persze a háttérben a történet tovább bonyolítása, csavarása.

Jól indult az évad, hozta a szokásos Lost-os izgalmakat, a történet tovább bonyolítását, csavarását, amitől igazán izgalmassá válik a Lost. Végre van most mit nézni, és hétről hétre izgalommal várni az újabb részeket.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat lost

A bejegyzés trackback címe:

https://halimi.blog.hu/api/trackback/id/tr74899737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása