HTML

halimi blogja

Ez a blog magamról, gondolataimról, mindennapjaimról szól.

Friss topikok

  • bozs: Szia halimi! Ha legközelebb csapatépítésre kerül a sor nálatok, nézzetek szét nálunk is: csapatep... (2011.07.04. 20:14) Céges csapatépítés
  • halimi: @Anak: Hát igen, a nyelvvizsga még hátra van, úgyhogy nem fogok unatkozni a nyáron. Mihez fogok m... (2009.06.17. 20:01) Sikeres diplomavédés

Linkblog

Osztálytalálkozó

2009.05.30. 17:11 halimi

Május 23.-án délután általános iskolai osztálytalálkozóm volt. 13 év telt el azóta, hogy elballagtunk az általános iskolából. Eredetileg a 15 éves osztálytalálkozót kezdték el szervezni, de a szervezés közben jöttek rá, hogy ez még csak a 13.-dik, de nem baj, a lényegen nem változtat semmit. Ez elött 2003-ban volt osztálytalálkozó, az volt a 7 éves, de sajnos nem sokan voltunk. A mostani osztálytalákozó bizakodóan indult, a szervezőknek elég sok emberrel sikerült felvenni a kapcsolatot (néha hasznát lehet venni az iwiw-nek is). Az elsődleges visszajelzések alapján úgy tűnt, hogy elég sokan el fognak jönni, de ahogy közeledet az időpont, úgy egyre többen mondták vissza. Természetesen a legtöbben a találkozó napján közölték, hogy mégsem tudnak jönni. Szóval végül csak tizen voltunk, plusz az osztályfőnök. A tizből csak 3-an voltunk fiúk. Nagyjából ugyanazok az emberek jöttek el, akik a múltkorin is ott voltak, de persze voltak akik most nem jöttek el, de voltak akik viszont most jöttek el.

A találkozó Halásztelken egy étteremben volt. Az étterem elött gyülekeztünk, majd amikor már nemnagyon jöttek többen, akkor bementünk a nekünk lefoglalt részbe. Ekkor mindenki elkezdet valakivel beszélgetni, majd a szervező nagynehezen belekezdett a köszöntő beszédében, ezután mindenki elmondta pár szóban, hogy mi tötrént vele a 13 év alatt, mivel foglalkozik, hova jutott. A legtöbbjük a középsuli után dolgozni kezdett, családot alapított. A jelenlévők közül jópár lánynak van már gyereke. Vannak akik külsőleg megváltoztak, de azért mindenkit meg lehet még ismerni, egyébként nem nagyon változott senki.

Ezután még megpróbáltuk összeszedni az információt azokról akik nem jöttek el. Majd belekezdtünk a régi emlékek felidézésébe, előjöttek az iskolában elkövetett csínyek, a kirándulásokon megszerzett élmények, és jókat vitatkoztunk, hogy akkor az mikor és kivel és hol is történt, mert nem mindenki egyformán emlékszik már. Nagy segítségünkre volt az ofő, ő még jobban emlékszik mi-mikor és hol történt, nomeg megtudtunk néhány "belső" információt, amit akkor nem tudhattunk. Az ofő még mindig ugyanott tanít, azóta volt már egy jópár osztálya, de azért szívesen emlékszik ránk. Előkerült néhány régi osztálykép. Az egyik ilyen képet kinagyítattva ajándékként adtuk az ofőnek (persze kapott mást is).

Ezután kicsit kötetlenebbül folytatódott a beszélgetés. Egyesekről több információt tudhattunk meg. A büszke anyukák természetesen fotóalbummal készültek a csemetéről, esküvőröl. Közben vacsoráztunk, iszogattunk.

Amikor mindenki elindult a találkozóra, akkor úgy volt vele, hogy körülbelül 2 órát marad, majd hazamegy. ehhez képest éjfél körül még mindig voltunk egy jópáran, jó volt a hangulat (a lányok beválaltak egy kis mézes-pálinkát). Az étterem viszont már zárt volna, így úgy döntöttünk, hogy máshol folytatjuk a bulit, és átmentünk Budaörsre, mert az egyik osztálytársam tudott egy sörözőt, ahol nyugodtan el lehettünk. Szóval ott folytatódott a buli, egyre jobb hangulatba. Majd hajnal 2-3 körül elindultunk hazafele.

Nem bántam meg, hogy elmentem, jó volt találkozni a régi osztálytársakkal, felidézni a régi emlékeket. Azok akik nem jöttek sajnálhatják, egy jó buli volt. Köszönöm Briginek és Lacinak, hogy megszervezték a találkozót. Remélem nem kell sokat várni a következőre.

Szólj hozzá!

Címkék: buli iskola osztálytalálkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://halimi.blog.hu/api/trackback/id/tr321153461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása