HTML

halimi blogja

Ez a blog magamról, gondolataimról, mindennapjaimról szól.

Friss topikok

  • bozs: Szia halimi! Ha legközelebb csapatépítésre kerül a sor nálatok, nézzetek szét nálunk is: csapatep... (2011.07.04. 20:14) Céges csapatépítés
  • halimi: @Anak: Hát igen, a nyelvvizsga még hátra van, úgyhogy nem fogok unatkozni a nyáron. Mihez fogok m... (2009.06.17. 20:01) Sikeres diplomavédés

Linkblog

Vizsgaidőszak

2009.01.04. 00:15 halimi

Általában a vizsgaidőszak December közepétől Január végéig tart. Ez azt jelenti, hogy a téli szünetet, karácsonyt tanulással töltöm. Ez nagyon nem jó dolog, mert ilyenkor lenne egy kis idő a pihenésre, a családdal, barátokkal való időtöltésre, de ehelyett tanulni kell. Kezd ebből már nagyon elegem lenni.

Mivel sosincs kedvem tanulni ezért, most is sikerült az utolsó napokra hagyni a tanulást, és ilyenkor döbben rá az ember, hogy mennyit kéne tanulnia, de már alig maradt ideje. Szóval ma egész nap tanultam, és holnap is ezt fogom tenni, de ez így is nagyon kevés idő.

Már csak az vígasztal az egészben, hogyha minden jól megy akkor ez az utolsó téli vizsgaidőszakom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://halimi.blog.hu/api/trackback/id/tr86856211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása